Завршена санација вртића у Корот Варошу

Срна
Завршена санација вртића у Корот Варошу

КОТОР ВАРОШ - Завршени су грађевински радови на примјени мјера енергетске ефикасности на објекту дјечијег вртића у Котор Варошу, а укупна вриједност пројекта који је финансирао Развојни програм УН /УНДП/ износи 351.000 КМ.

Данашњем техничком пријему радова између извођача фирме "Расимградња" из Градачца и УНДП-а присуствовали су и представник фирме која је вршила надзор радова и директор вртића Младен Тепић.

Тепић је изразио задовољство изведеним радовима који ће знатно допринијети бољим условима за боравак дјеце у установи и донијети значајне уштеде у потрошњи енергије.

"Вртић је изграђен седмадесетих година прошлог вијека и били смо принуђени да срушимо дио објекта и изградимо нове зидове. Урађена је и фасада, нови кров, стропови, изолација, струја, замијењена столарија и расвјета", рекао је Тепић Срни.

Након састанка извршена је примопредаја документације и договорени гарантни рокови.

У вртићу истичу да је у припреми још један пројекат унутрашњег уређења објекта, у оквиру којег ће бити замијењени подови, унутрашња столарија и опремљена кухиња савременим апаратима, а биће финансиран средствима ЕУ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана