Завршен турнир у Прњавору: Екипи Просјека 50.000 КМ

ГС
Foto: Инстаграм

ПРЊАВОР – На стадиону "Синиша Пеулић" у Прњавору вечерас је завршен Први турнир мјесних заједница Прњавора у малом фудбалу на ком су учествовале 23 екипе, а главна награда од 50.000 КМ инвестиционих средстава за мјесну заједницу отишла је у руке мјесне заједнице Просјек рекао је Зоран Декет, предсједник Фудбалског клуба Љубић и један од организатора овог турнира.

"Прво мјесто освојила је екипа града Прњавора, и награђена је са 1.000 КМ, другопласирана је мјесна заједница Просјек, а треће мјесто је освојила екипа мјесне заједнице Поточани. С обзиром да је по пропозицијма турнира град ван конкуренције, награда од 50.000 КМ за инвестицију отишла је у руке другопласиране екипе", објашњава Декет.

Истиче да су презадовољни одзивом публике и учесника, као и да су учешће узеле 23 екипе, 22 села и екипа града Прњавора, преносе Независне.

"Све екипе које су учествовале на турниру добиле су пехаре и медаље", казао је Декет.

Турнир у малом фудбалу мјесних заједница у Прњавору први је турнир ове врсте у Републици Српској на коме су се мјесне заједнице имале прилику спортски борити за награду у вриједности од 50.000 КМ, које ће бити уложене у инфраструктуру мјесне заједнице побједничке екипе.

Турнир је јуче отворио градоначелник Прњавора Дарко Томаш, а свечаности су присуствовали министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Клокић и предсједник Скупштине града Жељко Симић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана