Завршен турнир у малом фудбалу Завичајног купа Републике Српске у Темерину

Срна
Завршен турнир у малом фудбалу Завичајног купа Републике Српске у Темерину

Београд - У Спортској дворани у Темерину вечерас је завршено финале "Завичајног купа Републике Српске" у малом фудбалу, а побједник у категорији ветерана је тим "Сана" из Рибника.

У категорији сениора побиједио је тим "Српска" из Београда, а истоимена екипа освојила је прво мјесто и у категорији пионира.


За титулу овог купа борило се шест екипа у категоријама ветерани, сениори и пионири.

На отварању вечерашњег финала директор Представништва Републике Српске у Србији Млаћен Цицовић прочитао је учесницима писмо предсједника Српске Милорада Додика, са поруком да играју у част и славу Републике Српске.

"Драги земљаци, чланови завичајних друштава и удружења, хвала вам за све што чините за своју Републику Српску, па и за жЗавичајни куп Републике Српскеж у Србији у малом фудбалу, који вас окупља и бодри. Играјте у част и славу Републике Српске", поручио је Додик у писму.

Овогодишњи Куп почео је у септембру такмичењима у Београду, Темерину, Зрењанину и Суботици.

"Завичајни куп Републике Српске" покренут је на иницијативу завичајних удружења и подршку Представништва Републике Српске у Србији, са циљем да се кроз спортска такмичења клубова подстичу сарадња и везе са завичајем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана