Завршен меморијални фудбалски турнир у Баткуши

Срна
Завршен меморијални фудбалски турнир у Баткуши

ШАМАЦ - У Баткуши код Шамца вечерас је завршен 35. традиционални меморијални турнир у фудбалу "Мини-Бал" Баткуша 2021" који је трајао 11 дана на којем је учестовало 14 сениорских екипа и по двије екипе јуниора и ветерана, а најбољима су додијељене дипломе и новчане награде.

Награде и дипломе је обезбиједио организатор турнира Фудбалски клуб "Хајдук Баткуша", а главни спонзор турнира била је општина Шамац, на челу са Кабинетом начелника.

Прво мјесто у конкуренцији сениора припало је екипи "Вапекс" из Шамца, која је добила новчану награду у износу од 400 КМ и диплому, друго екипи "76230" из Шамца, која је добила 200 КМ и диплому, а треће мјесто и 50 КМ припало је екипи "Читаона Баткуша".

Најбољи играч турнира је из екипе "Вапекс" Шамца Петар Марчета и добио је 50 КМ и диплому.

У конкуренцији јуниора прво мјесто и 20 КМ припало је екипи "Црвена звијезда" из Баткуше, а друго мјесто и 20 КМ екипи "Џокери" из истог мјеста и сви награђени су добили дипломе.

У овој конкуренцији изабрана су два млада најперспективнија фудбалера из Баткуше Андреј Ганиловић и Бојан Лазић.

У конкуренцији ветерана прво мјесто и 50 КМ освојила је екипа "МД-Ауто" из Обудовца, а друго мјесто и 30 КМ екипа "Ресторан Зора" из Баткуше.

Предсједник Организационог одбора Ненад Максимовић рекао је да је турнир прошао у фер и доброј борби, те да су га подржали бројни спонзори са шамачког подручја, Домаљевца и Брчког.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана