Завршен фестивал у Милићима који је трајао 40 дана

Срна
Завршен фестивал у Милићима који је трајао 40 дана

Милићи - У Милићима је послије 40 дана завршен Љетни фестивал културе и спорта, који је кроз различите културне и спортске садржаје, окупио око 750 учесника из региона.

Фестивал је завршен синоћ аукцијском продајом слика насталих током одржавања ликовне колоније "Боксит и боје", и такмичењем пјевача аматера.


Члан организационог тима манифестације Миленко Лаловић рекао је Срни да су на аукцији продате 44 слике за укупан износ од 19.220 КМ.

Осим ликовне колоније, у оквиру манифестације одржан је и Фестивал фолклора и народног стваралаштва православних земаља, међународни турнир у малом фудбалу, међународни јуниорски кошаркашки турнир, те трка до врха "Рајковог торња". Укупан награди фонд вриједан је више од 80.000 евра.

Лаловић је рекао да је ове године направљен искорак и по броју посјетилаца и по наградном фонду за све планиране манифестације.

Завршетак манифестације обиљежен је пригодним културно-забавним програмом у "Бокситовом" угоститељско-туристичком комплексу, на којем су наступили пјевачи Маринко и Марко Роквић.

Љетни фестивал културе и спорта организовала је и финансирала Компанија "Боксит" уз подршку бројних спонзора из Милића и регије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана