Завршен Други сајам младих предузетника у Приједору

Срна
Завршен Други сајам младих предузетника у Приједору

Приједор - Додјелом награда и признања најбољим учесницима завршен је Сајам младих предузетника који је ове године окупио 16 младих људи, који се баве властитим бизнисом и четири удружења из Приједора и Новог Града.

За најбољег учесника Сајма проглашен је Здравко Грбић, који се бави ручном израдом сапуна и украсних предмета.

"Задовољан сам приликом да се представим Приједорчанима и да на овај начин проширим круг оних који ће жељети да неке од ручно рађених производа имају код себе или да некоме дарују скроман, али уникатан поклон, као што су миришљави сапуни", рекао је Грбић.

Новчани дио награде у износу од 300 КМ Грбић је поклонио Удружењу родитеља дјеце с посебним потребама "Невен" из Приједора, који су на Сајму освојили друго мјесто и новчану награду од 100 КМ.

Трећа награда припала је Гордани Ступар која се бави израдом природне козметике, а награђена је похађањем курса страног језика по њеном избору.

Начелник Одјељења за друштвене дјелатности Моња Касаловић рекла је да је Сајам јединствена прилика да млади људи с подручја приједорске регије представе предузетничке идеје и способности.

Други Сајам младих предузетника, који је на приједорском Тргу мајора Зорана Карлице трајао од 12. августа, организовала је Фондација "Заједнички пут", уз подршку града и главног донатора Фондације Семире Хофман, те пријатеља и спонзора манифестације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана