Заједничким снагама до још бољег Приједора

С. Та.
Заједничким снагама до још бољег Приједора

Приједор - Ломљењем славског колача и славским ручком град Приједор и црква Свете тројице прославили су јуче крсну славу Свету тројицу - Духове.

Честитајући крсну славу градоначелник Приједора Миленко Ђаковић је грађане позвао да заједнички још успјешније граде свој град.

- Једино радом и заједничким снагама може се коректно живјети у једној локалној заједници и доћи до боље будућности за наше потомке - рекао је Ђаковић.

Славској свечаности у Приједору присуствовала је и министарка управе и локалне самоуправе РС Лејла Решић, која је истакла да су овакве свечаности прилика да се сублимира све оно што се током године радило, али и представе планови за будућност.

- Приједор је увијек веома добро мјесто у којем можете наћи добре идеје и праксе које можете да пренесете у остале локалне заједнице - казала је Решићева.

Славским свечаностима присуствовали су и архимандрит солунски Партениос, као и гости из општина приједорске регије, те представници привредног и друштвено-политичког живота.

У присуству великог броја вјерника из средњег Подриња и Србије, јуче је и средњовјековни манастир Свете тројице у Сасама код Сребренице прославио крсну славу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана