Заједнички рјешавати проблеме превозника

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић, предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Џајић и шеф Клуба одборника СНСД-а Драгослав Топић одржали су састанак са превозницима на којем исказано разумијевање према огромним проблемима изазваним пандемијом вируса корона који су задесили ове дјелатност.

На састанку су отворене бројне теме које ће се заједничким снагама рјешавати у наредном периоду, од додатних субвенција за превознике како би се грађанима Бањалуке обезбиједило несметано кориштење услуге превоза, до разговора о изради елабората који би додатно, кроз стручне и експертске анализе, дефинисао и на тај начин унаприједио, а могуће и појефтинио, аутобуски саобраћај у Бањалуци, а на радост свих корисника, саопштено је из кабинета предсједника Скупштине града Бањалука.

Превозници су изразали захвалност Скупштинској већини, окупљеној око СНСД-а, на интересовању и подршци коју пружају за ублажавање њихових проблема, те су се усагласили да наставе дјеловати кроз разговоре и договоре, јер се једино на тај начин може постићи напредак.

Исказана је захвалност и према превозницима који су, упркос огромним финансијским и логистичким проблемима, уз огромне напоре, наставили несебично да пружају услуге превоза.

Превозници су констатовали да без финансијске подршке Владе Републике Српске, коју су апсолутно и безрезервно имали од почетка пандемије изазване вирусом корона, не би били у могућности да финкционишу и на тај начин, посљедњих годину дана, пруже услугу превоза грађанима Бањалуке.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана