За викенд 5. Међународна смотра бајкера на Палама

Срна
За викенд 5. Међународна смотра бајкера на Палама

Пале - На Међународном мото-скупу, који ће од 2. до 4. августа бити одржан на спортским теренима Студентског центра Пале на Корану, очекује се 300 моториста са подручја бивше Југославије и окружења.

Организатор скупа је паљански Мото-клуба “Лонг рајдерс”, а предсједник овог клуба Зоран Благојевић каже да ће, осим традиционалног дружења бајкера и њихових игара и презентације вјештина, бити одржан низ рок концерата на којима ће наступити групе “Битанге и принцеза” са Пала, “Параноид” из Рудог, “Кругови у житу” из Требиња и “Александрија” из Београда.

Благојевић је новинарима вечерас рекао да је заштитино лице овогодишње моторијаде, која ће бити одржана пети пут, актуелна мис БиХ Анђела Палексић, а главни покровитељ начелник општине Пале Бошко Југовић.

Југовић рекао је да је ова манифестација дјело мото-ентузијаста са овог подручја, те похвалио њихов напор да на себи својствен начин допринесу још бољој афирмацији Пала и туристичкој промоцији ове локалне заједнице.

Према његовим ријечима, Пале и на овај начин доказују да су град младости, спорта, доброг дружења и забаве.

Југовић каже да је овај догађај добра увертира за све наредне културно-забавне и спортске манифестације које ће ускоро бити организоване на Палама уочи дана и крсне славе општине и Храма Успенија Пресвете Богородице - Велике Госпојине, 28. августа.

Палексићева је изразила задовољство чињеницом да су је паљански бајкери прогласили заштитним лицем ове манифестације, тим прије јер је она студент Филозофског факултета на Палама, на трећој години Одсјека српског језика и књижевности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана