За "Поносну картицу" се пријавиле 52 породице

Срна
Foto: Википедија

КОСТАЈНИЦА- У Костајници су се за "Поносну картицу" пријавиле 52 породице са троје и више дјеце, уз коју ће у оквиру пројекта "Пријатељи породице" моћи остварити попуст приликом куповине, рекао је Срни портпарол општине Александар Пашић.

Пашић је навео да ће власници картице попуст имати код привредних субјеката који закључе уговор са Фондацијом "За породицу", која реализује пројекат "Пријатељи породице".

Уговор о реализацији овог пројекта потписали су 17. марта начелник општине Костајница Никола Јањетовић и предсједник Фондације "За породицу" Драган Дакић.

"Начелник је позвао костајничке привреднике да се укључе у пројекат као пријатељи породице, односно даваоци попуста на своје робе или услуге породицама са троје и више дјеце, те да на тај начин подрже породице и наталитет", рекао је Пашић.

Он је додао да је, осим подршке наталитету, пројекат конципиран тако да садржи и мјере подршке локалној привреди.

"Подстицај привредном развоју огледа се у томе што је за све Пријатеље породице обезбијеђено бесплатно кориштење јединствене електронске продајне платформе путем које привредници могу пласирати своје производе и услуге свим циљним групама на тржишту", појаснио је Пашић.

Пашић је навео да је овај пројекат у Костајници већ подржало текстилно предузеће "Сана Линеа".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана