За нове путеве и мост у Српцу 147.000 КМ

Д. Ј.
За нове путеве и мост у Српцу 147.000 КМ

Србац - Санација путева и градња мостова један је од приоритета општинске управе у Српцу, због чега је започета реализација неколико инфраструктурних пројеката у вриједности од око 147.000 марака.

У насељу Горњи Корови у току је градња моста преко ријеке Осовице који ће замијенити дотрајали дрвени мост, а вриједност ове инвестиције је 37.000 марака.

- Недавно смо у употребу пустили и мост у Дворинама умјесто старог који је однијела поплава, док ће мост у Горњим Коровима бити десети који смо изградили или санирали у посљедње три године - рекао је начелник општине Драго Ћирић.

У селу Каоци завршено је асфалтирање локалног пута у засеоку Црни Поток у дужини од 300 метара, а из општинског буџета је за ову инвестицију издвојено око 20.000 КМ.

- Ускоро ће почети и реконструкција и асфалтирање локалног пута који води до новоизграђене фабрике воде у Горњим Срђевићима у дужини од километар. За ове намјене биће издвојено око 90.000 марака - истакао је Ћирић и додао да се упоредо са овим радовима крпе ударне рупе у неколико села и посипају шљунком некатегорисани путеви у Лијевче пољу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана