Вриједна донација стигла у шамачку средњу школу

Срна
Foto: Срна

ШАМАЦ - У Средњу школу "Никола Тесла" допремљена је донација породице и пријатеља Мирослава Стојнића са којима већ 29 година заједно раде и помажу по цијелој Републици Српској.

Захваљујући на донацији, директор Средње школе "Никола Тесла" Смиља Нишић рекла је Срни да су добили донацију у виду школског намјештаја и лаптопа који ће ученицима омогућити бољи и ефикаснији рад унутар школе.

"Добили смо 25 лаптопа и оформили кабинет за економисте, а стигла нам је и донација у виду столова и столица па смо опремили осам учионица. Радимо константно на побољшању услова рада унутар школе", каже Нишићева.

Она истиче да ће у наредном периоду бити опремљен и кабинет за физиотерапеуте.

"Имамо кабинет информатике, СТЕМ кабинет и сад кабинет за економисте, имамо кабинет хемије, физике, биологије, већим дијелом нам је школа опремљена", рекла је Нишићева.

Начелник Службе за друштвене дјелатности и послове цивилне заштите Мишо Дервенић каже да је ово донација од Мирослава Стојнића, његове породице и њихових пријатеља са којима већ 29 година заједно раде и помажу по цијелој Републици Српској.

Донација је стигла од Мирослава Стојнића и чланова Борилачког центра "Реинтал" и Мото-клуба "Тоф Аахер АУ" из Швајцарске.

Он је додао да је посредник у обезбјеђењу донације Загорка Јовић из Теслића која је пријатељ са Стојнићем.

Донација је стигла преко општине Шамац, након разговора између Стојнића и начелника општине Ђорђа Милићевића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана