Вјетар обарао дрвећа - повријеђених није било

Срна
Вјетар обарао дрвећа - повријеђених није било

МИЛИЋИ- Због јаког вјетра који је дувао током ноћи и јутрос до 10.00 часова, на неколико локација у општини Милићи пала су стабла, али на срећу није било повријеђених, изјавио је Срни комунални полицајац Мајо Јерковић.

Он је рекао да су пала два стабла платана на простору дјечијег парка код зграда "С72" и "С80" и да су поломљене велике гране на паркинг простору у Улици Светог Николе.

Јерковић је навео да су два стабла пала и на путу према насељу Подгора, због чега су интервенисали ватрогасци и комунална служба, те да је пут сада рашчишћен и да нема опасности за пјешаке.

"Пратимо стање на терену и на срећу нема повријеђених. Сутра током дана ћемо уклонити стабла у парку и на улицама. Вјетар је данас слабијег интензитета, па се надамо да неће бити веће штете", изјавио је Јерковић.

Родитељи који се свакога дана заједно са дјецом играју у парку поред зграда "С72" и "С80" изјавили су Срни да су јутрос одлазак у парк одгодили због вјетра, мада су дјеца негодовала, али су били пресрећни због такве одлуке када су видјели пало дрвеће и поломљене реквизите за игру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана