Вишковић: У току реализација близу два милиона КМ инвестиција у Милићима

Срна
Вишковић: У току реализација близу два милиона КМ инвестиција у Милићима

Милићи - Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је данас да је СНСД у Милићима у протеклом периоду, упркос кризи и лошем привредном амбијенту, успио не само да сачува број запослених, већ да га и повећа, те да у овом моменту реализује, или треба да крене у реализацију, близу 2.000.000 КМ инвестиција.

"Једна смо од ријетких локалних заједница која је на том фону да све оно што је овдје радило прије несретних ратних дешавања, ради и данас. Осим жИнталаж, чији је статус у фази рјешавања, нема ниједног привредног субјекта у Милићима који је у значајнијим проблемима", рекао је Вишковић новинарима.


Он је навео да од политичких партија које учествују на предстојећим локалним изборима очекује да се такмиче у томе ко нуди више и ко може више да уради за грађане у локалним заједницама и да се по томе мјери њихова вриједност.

"У политици има правило које гласи да није само довољно причати и обећавати, него морате у нешто да жупретеж прстом и да народ види да је то нешто урађено. Ако вам кажем да у овом моменту у Милићима реализујемо, или треба да кренемо у реализацију, близу 2.000.000 КМ инвестиција, онда то довољно говори", рекао је Вишковић.

Он је додао да на октобарским изборима очекује побједу СНСД-а у Милићима.

Кандидат СНСД-а за начелника Милића Момир Лазаревић новинарима је рекао да странка од понедјељка, 5. септембра, почиње интензивну активност у мјесним одборима, с циљем да грађанима на напосредан начин представи свој изборни програм.

"Очекујем коректну кампању. Није наш интерес да изборне ривале омаловажавамо и да се њима бавимо. Водићемо своју кампању и говорићемо оно што ми можемо и планирамо да урадимо у Милићима", рекао је Лазаревић.

Представљањем кандидата са октобарске локалне изборе и промоцијом предизборног билборда, Општински одбор СНСД-а Милићи данас је почео предизборну кампању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана