Више од 100 здравствених радника из Бијељине провело викенд у Мостару

Срна
Више од 100 здравствених радника из Бијељине провело викенд у Мостару

МОСТАР - Директор Болнице “Свети врачеви” у Бијељини Златко Максимовић организовао је овога викенда путовање за више од стотину запослених који су, уз едукацију, провели и лијеп викенд у Мостару.

Колектив бијељинске болнице је у петак, 15. априла, посјетио Сарајево, а за викенд су боравили у Мостару и околини, гдје су обишли многе знаменитости, међу којима Стари град и Стари мост, Саборну цркву Свете Тројице, Врело Буне, Манастир Житомислић.

У једном од ексклузивних мостарских хотела колектив Болнице “Свети врачеви” имао је вечеру на којој су присуствовали и пословни партнери и пријатељи из Мостара.

Директор Болнице “Свети врачеви” Максимовић рекао је да је желио да након напорног периода борбе против вируса корона запослени одморе, те је спојено лијепо и корисно, стручна едукација и путовање.

“Бијељинска болница је у посљедње вријеме доста добро одговорила на постављене задатке, посебно у вријеме ковида. Све вријеме смо радили све операцији, све програме, увијек имали довољно мјеста. Уколико од људи тражите да много раде, онда им треба пружити могућност и да се едукују, али и да се одморе”, каже Максимовић.

Он напомиње да је једна група запослених прошли викенд била на Златибору.

Максимовић наглашава да се едукације и путовања организују уз помоћ спонзора, те да ништа не коштају пореске обавезнике и кориснике услуга Болнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана