Више насеља у Источном Сарајеву без воде од вечерас до сутра ујутру

Срна
Више насеља у Источном Сарајеву без воде од вечерас до сутра ујутру

Источно Сарајево - Насеље старосједилаца, Војковићи и Добриња четири, те Улица Иве Андрића у Источном Сарајеву неће имати воде од вечерас до сутра ујутру, најављено је из предузећа "Водовод и канализација" Источно Ново Сарајево.

Ова насеља остаће без водоснабдијевања од вечерас у 19.00 часова до 6.00 часова ујутру због прерасподјеле расположивих количина воде ради акумулирања на главном резервоару филтер постројења.

Потрошаче из Горњег Которца који су остали без воде из предузећа "Водовод и канализација" обавјештавају да је у току монтажа новог постројења у пумпној станици "Которац".

У улицама Илиџанска, дио Старине Новака, дио Светосавске до стабилизације у водоснабдијевању доћи ће у ноћним сатима, док потрошачи у улицама Цара Лазара, Цара Душана, Карађорђеве, Ђуре Јакшића и дио насеља Топлик нормализовање водоснабдијевања могу очекивати од 20.00 часова.

Из "Водовода и канализације" апелују да грађани рационално троше воду да због недовољне количин.

Све промјене у водоснабдијевању биће ажуриране на веб-страници предузећа "Водовод и канализација" Источно Ново Сарајево, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана