Викенд донио нове финалисте такмичења Врући прсти: У финале иду три даме из Бијељине, Мостара и Требиња

M:tel
Викенд донио нове финалисте такмичења Врући прсти: У финале иду три даме из Бијељине, Мостара и Требиња

Пети дан квалификација великог такмичења у брзом куцању SMS-ова под називом “Врући прсти”, одржан је у петак, 15. маја Бијељини, а након Семберије, екипа такмичења у брзом куцању SMS-ова “Врући прсти”, запутила се и у Херцеговину, прецизније у Мостар и Требиње, гдје су се у суботу, 16. маја и недјељу 17. маја, тражили најбржи прсти градова на Неретви и Требишњици.

 

Такмичарки Милици Пустивук из Бијељине, такмичарски број 13 ипак донио срећу, јер је управо она освојила титулу најбржег куцача SMS-ова у Бијељини. Мостар је био шести бх. град у којем је одржано такмичење “Врући прсти”, а најбоља је била Андреа Чарапина, а само дан касније, “Врући прсти” су посјетили Требиње, где је побједу однијела Тамара Самарџић.

Ове три такмичарке ће се придружити финалистима из осталих градова, прецизније, побједницима претквалификација из Тузле, Брчког, Сарајева и Добоја, а затим ће се међусобно борити за вриједне награде на великом финалном такмичењу, које ће 23. маја бити одржано у Бањалуци.

Њима ће придружити и финалиста из Бањалуке, чије ће име бити познато вечерас, јер се осми и посљедњи круг претквалификација такмичења “Врући прсти” одржава данас у 18 часова на бањалучком Тргу Крајине.

Када је у питању велико финално такмичење у Бањалуци, најбрже и најспретније куцаче компанија LG ће наградити врхунским смартфонима. Тако ће најбржи такмичар освојити паметни телефон LG G3 S, другопласирани LG L80, а за треће мјесто награда ће бити телефон LG L40.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана