Велико интересовање грађана за дан отворених врата у бијељинској Градској управи

Срна
Велико интересовање грађана за дан отворених врата у бијељинској Градској управи

БИЈЕЉИНА- Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић разговара данас, на Дан отворених врата, са више од стотину суграђана и са сарадницима покушати да пронађе најбољи модел за рјешавање њихових проблема, саопштено је из бијељинске Градске управе.

- Највише је притужби на незапосленост, економски амбијент у којем грађани живе, али је много и комуналних проблема на које нам указују, а које ћемо на овај начин брже прослиједити надлежним одјељењима у Градској управи - рекао је Петровић.

Он је истакао да је циљ сусрета са грађанима да се обезбиједи што чвршћа сарадња града и људи који живе у Семберији, као и да се успостави пракса транспарентних конкурса за запослење у јавним установа, гдје ће моћи да се запосле само најстручнији.

Међу грађанима који су искористили прилику да разговарају са градоначелником је и Јелица Ђорђић из Бијељине, самохрана мајка, која је дошла да разговара о могућности за запослење дјетета.

Одржавање сусрета градоначелника са суграђанима предвиђено је сваке посљедње седмице у мјесецу, када ће грађани имати прилику да изнесу проблеме и приједлоге за унапређење локалне заједнице и укажу на пропусте у раду Градске управе, јавних градских предузећа и установа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана