Велика прољећна акција компаније m:tel наставља се у Бијељини

M:tel
Велика прољећна акција компаније m:tel наставља се у Бијељини

Након успјешног дружења са пријатељима у Бањалуци, акција “Овог прољећа желим да” преселила се 22. априла у Бијељину на Трг Краља Петра I Карађорђевића.

 

Била је то прилика за дружење са грађанима Бијељине, те бројним новинарима, а портпаролка компаније m:tel, Милица Стојаковић, позвала је грађане да учествују у овом забавном пројекту и на Зиду жеља напишу своју жељу за ово прољеће.

“Били смо веома смо задовољни током акције “Овог прољећа желим да…” у Бањалуци, а сигурни смо да ће се ова акција подједнако свидјети и грађанима Бијељине. Имамо велике планове за ово прољеће и остатак године па смо одлучили да овом приликом представимо дио онога што смо припремили за све наше кориснике”, изјавила је Стојаковић.

 

У наредне двије седмице поред Зида жеља ће сваког дана бити организован низ занимљивих активности за све узрасте, па ће се тако дјеца посебно обрадовати кловну који ће их забављати сваког дана између 14 и 15 часова, а љубитељи умјетности имаће прилику да учествују у креативној радионици “Art therapy” која ће се одржавати од 12 до 17 часова.

Развеселиће се и сви они који су одувијек жељели да имају свој портрет будући да ће од 12 до 13 часова умјетница Ивана Граховац правити одличне сликарске портрете. Нису заборављени ни љубитељи спорта и активног живота који ће у периоду од 16 до 17 часова имати прилику да учествују у јоги на отвореном уз инструктора Дејана Ћосића.

 

Првог дана акције у Бијељини, грађани су имали  прилику и да се боље упознају са новим моделима бренда Samsung који се од сада могу пронаћи у склопу m:tel понуде - Samsung А3 и Samsung А5 смартфонима.

 

Акција се наставља и у online свијету, тако да компанија m:tel позива све оне који упишу своју жељу на Зиду жеља у Бијељини да пошаљу фотографију своје исписане жеље у инбоџ m:tel Facebook странице или службене Facebook странице пројекта “Овог прољећа желим да” и на тај начин постану дио наградног онлине конкурса.

Све фотографије које стигну током трајања акције биће објављене у склопу фото албума на m:tel службеној страници (facebook.com/mtelbih) након чега започиње гласање за најбољу фотографију жеље путем коментара, а фотографија са највећим бројем коментара освојиће вриједну Samsung награду.

 

 

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана