Вече Петровчана у ресторану Aквана

Д. Р.
Вече Петровчана у ресторану Aквана

БAЊAЛУКA - Завичајно удружење Петровац организује јубиларно десето по реду "Вече Петровчана" у Бањалуци, које ће бити одржано у петак, 21. априла, у ресторану "Aквана" са почетком у 20 часова.

Ова манифестација одавно је прерасла у традицију, а њом се поред хуманитарних, настављају и активности по питању очувања традиције и окупљања Петровчана расутих широм ових простора на једном мјесту. Евоцирање успомена из неких љепших времена, обнова пријатељстава и стварање нових лијепи су поводи за дружење једном годишње. Петровчане који се окупе у Бањалуци ће у угодном амбијенту познатог бањалучког ресторана забављати бенд "Кешо и Тони", а за госте ће бити уприличена и томбола са пригодним наградама.

- Позивамо све Петровчане да у што већем броју дођу на дружење и да сви заједно уз игру и пјесму обиљежимо наше десето јубиларно окупљање у Бањалуци, са жељом да и у наредним годинама наставимо ову традицију - рекао је предсједник Скупштине Завичајног удружења Петровац Мирко Мишчевић.

Цијена улазнице која укључује вечеру и неограничену конзумацију пића је 30 марака, а могу се резервисати на број телефона 065/940-993 или купити у ресторану "Елас" у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана