Вањин поздрав буди огромну снагу за побједу

mojkotorvaros.com
Вањин поздрав буди огромну снагу за побједу

Котор Варош - Наш Вања Пејаковић јутрос је свима који су мјесецима уз њега из болнице у Италији послао велики поздрав и пробудио још већу снагу и вјеру да ће заједно са добрим људима остварити побједу у својој животној утакмици.

Прва Вањина фотографија од када је прије два мјесеца доживио несрећу на екскурзији треба да пробуди у нама још већу вољу да помогнемо у наставку његовог лијечења, које већ даје прве резултате.

– Опоравак тече полако, али сигурно. Снажна Вањина личност је и медицинаре у Италији учинила оптимистичним и донијела снагу свима да истрајемо у борби која је пред нама – рекао је за МКВ Вањин отац Саша Пејаковић који нам је послао фотографије покрета десне руке великог борца који полако, али сигурно добија своју најважнију утакмицу као што је небројено пута био херој побједа кошаркаша Младости.

 Породица Пејаковић још једном се захвалила свима који су уз њих у тешко вријеме које их је задесило.

 – Желим да се у вањино име захвалим свима у Котор Варошу и остатку РС, људима у Италији поријеклом из наших крајева и медицинском особљу јер се сви заједно несебично боре да нам помогну. Невјероватна је подршка која долази са свих страна, људи се сами организују, праве скупове, турнире, позивају хуманитарни број…

Немам ријечи којима бих се захвалио, а Вања овим фотографијама показује да сви напори храбре и њега да опет буде онај стари, онај Вања каквог га познају – нагласио је Пејаковић.

Вања је храбар и снажан, порука је коју је свима послао путем фотографија.

Његова снага мора поново да пробуди хуманост и да до краја мјесеца што више људи позове хуманитарни број 1416 и тиме да допринос овом великом младићу да истраје у својој борби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана