Уручене међународне дипломе Центра “Кембриџ”

Срна
Уручене међународне дипломе Центра “Кембриџ”

БИЛЕЋА - Полазницима школе страних језика Центар “Кембриџ” вечерас су у Билећи уручене међународно признате дипломе из енглеског језика.

Дипломе, које су признате широм свијета, стекло је у овој и прошлој години 26 полазника те школе из Требиња, Билеће и Гацка, а дипломе су им обједињено уручене вечерас, јер додјела није одржана лани због епидемије корона вируса.

Они су положили испите из енглеског језика на нивоима Б1, Б2 и Ц1 Заједничког европског оквира.

“Ове дипломе су изузетно значајне, јер их признају многе институције и фирме у свијету, што онима који их стекну омогућава већи успјех у школовању и професионалном животу”, истакли су у Центру “Кембриџ”.

Центар “Кембриџ”, који ради у Требињу, Билећи, Гацку и Невесињу, постоји већ скоро 20 година, а више од 15 година много полазника ове школе успјешно је положило међународне испите из енглеског језика на разним новоима, од А2 до Ц1 Заједничког европског оквира.

Тај центар организовао је у претходном периоду и бројне приредбе и представе на енглеском језику, као и екскурзије у иностранство - у Грчку, Италију, Француску, Шпанију, Аустрију и Чешку.

У оквиру Центра “Кембриџ, осим енглеског, изводе се и курсеви њемачког језика, а ради и школа сликања.

Дипломе су уручене у згради Српског просвјетног и културног друштва “Просвјета” из Билеће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана