Улице Шиповa врвјеле од граје и смијеха ФОТО

Д. К.
Улице Шиповa врвјеле од граје и смијеха ФОТО

Шипово - Принцезе, кловнови, вјештице, виле и витезови само су неке од бљештавих и шарених маски са којима је 350 малишана уз грају прошетало улицама Шипова.

Дјечија пјесме и граја одзвањали су са свих страна док су их поносни родитељи, баке и деке и многи суграђани узбуђено посматрали и фотографисали.

Црвенкапица Милица Пиљић пјевушила је и махала пролазницима, Теодора Ружичић је блистала као пчелица Маја, док је весело скакутао алигатор Марко Ђукић.

Маскенбал су организовали Савјет родитеља и Савјет ученика средње школе у Шипову, а одазвао се и велики број спонзора, који су најмлађима дијелили слаткише и поклоне.

Учеснике и посјетиоце манифестације, која је први пут организована у Шипову, поздравио је свештеник Драган Шкалоња, који је поручио да је дивно видјети оволики број дјеце на једном мјесту.

Након тога услиједио је дефиле шаренила и боја, а затим су изабране најбоље и најоригиналније маске. Дјеци се представила новооснована етно-група “Јефимија” из Шипова, а у госте је из Мркоњић Града стигао и градски хор “Мали принц”. Пјесма и смијех растјерали су и облаке, који су у неколико наврата пријетили кишом.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана