Уједињена Српска: Грађани да сутра на тргу искажу незадовољство радом градоначелника

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Бијељине - Из бијељинског Градског одбора Уједињене Српске очекују да ће грађани сутра на градском тргу у Бијељини исказати своје незадовољство начином на који градоначелник Љубиша Петровић води град.

"Неколико пута покушали смо скренути пажњу градоначелнику да је вријеме да се уради нешто конкретно и корисно у нашем граду, а у првих 100 дана управљања градом он није имао ниједан састанак са представницима републичких институција на тему капиталних пројеката", саопштено је из Градског одбора Уједињене Српске.

У саопштењу је наведено да се градоначелник дотицао разних тема и препуцавања, али са таквим начином рада није далеко догурао. "Очигледно да градоначелник Петровић још живи у тренутку славе када је одабран за ту функцију, али јој се још није приклонио.

Очекујемо да ће се задовољство грађана градоначелниковим управљањем најбоље исказати сутра на градском тргу", поручили су из Уједињене Српске у Бијељини.

СНСД, односно Коалиција "Договор за Бијељину" позвала је све грађане Бијељине да сутра дођу на градски трг у 17.00 часова и тако искажу своје незадовољство због нерада градоначелника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана