Удружење гардиста уручило новчну помоћ и пакете за 10 борачких породица

Срна
Удружење гардиста уручило новчну помоћ и пакете за 10 борачких породица

БАЊАЛУКА - Представници Удружења гардиста прве Гардијске моторизоване бригаде Главног штаба Војске Републике Српске (ВСР) уручили су поводом васкршњих празника једнократне новчане помоћи и хигијенско-прехрамбене пакете за 10 социјално угрожених породица чланова Удружења.

Предсједник Удружења Предраг Аћимовић рекао је Срни да је помоћ додијељена породицама из Козарске Дубице, Лакташа, Теслића, Подновља код Добоја, Станара, Пелагићева, Калиновика, Невесиња, Дрвара и Српца.

Члан Предсједништва Удружења Драшко Маџар рекао је Срни да је ово још једна у низу хуманитарних акција које проводе за двије године постојања, а да су средства да би помогли браћи и њиховим породицама солидарно прикупили сви чланови како би их бар мало обрадовали за Васкршње празнике.

- На овај начин Удружење показује свој друштвено одговоран рад према демобилисаним припадницима ове брогаде када су у питању социјалне потребе - истакао је Маџар.

Он је најавио да ће наредних дана прислужити свијеће и положити цвијеће на гробна мјеста за 10 погинулих гардиста, те посјетити њихове породице широм Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана