Учестали напади на контролоре неовлаштене потрошње струје

Срна
Учестали напади на контролоре неовлаштене потрошње струје

Бијељина - Предузеће "Електро-Бијељина" саопштило је данас да су његови радници често изложени пријетњама, уцјенама и физичким нападима.

Портпарол овог предузећа Слободан Ђаламић каже да недавни напад на контролора Милана Видаковића у Козлуку није изолован јер су радници често током контроле крађе струје изложени различитим нападима.


"Најдрастичнији примјер је забиљежн у јануару у Лопарама, гдје је радницима жЕлектро-Бијељинеж пријећено аутоматским оружјем. Пријетње Видаковићу и уништавање његове имовине, као и пријетње другим контролорима, неће се негативно одразити на њихов рад јер су ти људи свјесни одговорности према послу и наставиће савјесно да зарађују свој хљеб", рекао је Ђаламић Срни.

Он је навео да се 29. априла десио напад на имовину контролора Милана Видаковића, запосленог у Пословници "Електро-Бијељине" у Козлуку.

Видаковић је, обављајући редовне послове на откривању неовлаштене потрошње електричне енергије, открио крађу струје, те су против несавјесног починиоца покренуте предвиђене процедуре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана