У Требињу обиљежена крсна слава СДС-а

Срна
У Требињу обиљежена крсна слава СДС-а

ТРЕБИЊЕ - Градски одбор СДС-а у Требињу обиљежио је данас у присуству чланова странке крсну славу - Свете апостоле Петра и Павла.

Из Градског одбора СДС-а је саопштено да су обиљежавању крсне славе, осим чланова и симпатизера СДС-а, присуствовали и гости из других опозиционих странака у Требињу, као и представници Градске борачке организације.

"Овим поводом великом броју дугогодишњих чланова странке уручене су захвалнице за рад и труд на очувању СДС-а", наводи се у саопштењу.

Из СДС-а Требиње су истакли да је обиљежавање крсне славе традиција која траје већ 31 годину, те да је 12. јул најважнији дан за СДС, односно дан када је СДС основана.

"СДС већ 31 годину одолијева различитим искушењима и једина је странка у Републици Српској која је старија од саме Републике Српске. СДС красе њени часни и непоткупљиви чланови који су стварали Републику Српску, али и нови и млади чланови који имају нове идеје", додаје се у саопштењу.

Градски одбор СДС-а Требиње упутио је честитку поводом крсне славе - Петровдана свим члановима и симпатизерима странке и свим православним вјерницима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана