У току велика акција уређења Требиња поводом дана планете Земље

Срна
Foto: Срна

ТРЕБИЊЕ- У Требињу је јутрос почела традиционална акција уређења града поводом, 22. априла Међународног дана планете Земље, а мото овогодишње акције је "Љепша Требишњица - за љепше Требиње", с обзиром на то да ће највише активности бити у обалном дијелу и на самој ријеци.

Стеван Бекан, директор Јавне установе "Екологија и безбједност", која је уз Град Требиње организатор акције, рекао је да ће активности бити и у другим дијеловима града како би Требиње што љепше изгледало за васкршње празнике.

"Требишњица нама много значи, то је љепотица нашег града и ми ћемо учинити све што је потребно да је чувамо. Не само данас него и наредних дана, посебно надлежни из Хидроелектрана на Требишњици који се труде да то све изгледа како треба", рекао је Бекан новинарима.

Према његовим ријечима, гости који долазе у Требиње кажу да је то један од најљепших и најуређенијих градова у региону што је на понос свих.

"Има и проблема на неким мјестима и наставићемо да радимо и потрудићемо се да све буде чисто и сређено као центар града", истакао је Бекан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана