У току хуманитарна акција Тркачко-рекреативног клуба "Мајевица"

Срна
У току хуманитарна акција Тркачко-рекреативног клуба "Мајевица"

БРЧКО- У Брчком је у току хуманитарна акција коју је покренуо Тркачко-рекреативни клуб /ТРК/ "Мајевица" из тог града почетком овог мјесеца са циљем прикупљања помоћи за дјецу са посебним потребама и брчанском породилишту.

Члан ТРК-а Жељко Новаковић рекао је да ће акција трајати до 15. јануара, да је до сада путем жиралних уплата прикупљено 300 КМ, а да је током трке Дједа Мразова, која је одржана у суботу вече на Тргу младих у Брчком, прикупљено 537 КМ. 

"Свјесни смо да средства која ћемо прикупити неће ријешити њихове материјалне проблеме, али смо сматрали да је важно да им дамо подршку ма колика она била. Њихови искрени осмијеси су постали толико драги да им желимо уљепшати празнике", рекао је Новаковић Срни. 

Члан ТРК-а Јелена Јовановић подсјетила је да је ово трећа година заредом како Клуб организује ову хуманитарну акцију уочи Нове године. 

"Прошле године због епидемије вируса корона нисмо могли да организујемо трку Дједа Мразова, већ је седам чланова Клуба истрчало полумаратон, а пређене километре смо продавали", рекла је Јовановићева. 

Она је напоменула да сви који желе да уплате новац за ову хуманитарну акцију то могу да ураде на текући рачун Клуба: 527-236-00005429-42, Сврха: Трка Дједа Мразова

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана