У Српцу покрећу Дан отворених врата

Д. Ј.
У Српцу покрећу Дан отворених врата

СРБАЦ - Начелник Српца Млађан Драгосављевић најавио је да ће се од септембра Дан отворених врата за привреднике одржавати сваког посљедњег петка у мјесецу у згради Општинске управе у сали број пет.

На овај начин биће побољшана међусобна комуникација и евидентирани проблеми са којима се привредници сусрећу у свакодневном пословању.

- Трудићемо се да на лицу мјеста пронађемо начин за њихово рјешавање, а уколико на одређена питања не будемо одмах могли дати одговор, доставићемо их у писменој форми у што краћем року - рекао је Драгосављевић. Пријаве се могу извршити сваким радним даном од седам до 15 часова до 20. у мјесецу на обрасцу који је доступан у шалтер-сали општине и на званичној интернет страници Општинске управе, а више информација може се добити на контакт телефон 051/740-001, локал 217.

- Недавно смо оживјели и Привредни савјет општине Србац, који се периодично састаје да би анализирао стање у привреди, а покренули смо и нову интернет страницу “Инвестирај у Србац”. Све то чинимо да бисмо Србац позиционирали као транспарентну, одговорну и отворену локалну заједницу усмјерену ка привредном развоју - истакао је Драгосављевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана