У првој утакмици под рефлекторима у Доњем Водичеву играо и министар Шеранић

Срна
У првој утакмици под рефлекторима у Доњем Водичеву играо и министар Шеранић

НОВИ ГРАД - Јавна расвјета на стадиону Фудбалског клуба “Пламен” Доње Водичево пуштена је вечерас у употребу, а у првој утакмици под рефлекторима играо је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

Шеранић је играо у сусрету ветеранских екипа “Младост” Гламочани и “Пламен” Доње Водичево.

“Увијек кад нађем прилику подржавам спортске активности. Ово је велики дан за Водичево јер су сами обезбиједили средства за рефлекторе. С обзиром на то да су активни у унапређењу спортске инфраструктуре - ту сам да их подржим, као и све друге клубове који су активни”, рекао је Шеранић.

Начелник општине Нови Град Мирослав Дрљача, који је пустио у употребу јавну расвјету на стадиону, рекао је да ова локална заједница има веома дугу фудбалску традицију.

“Фудбалски клуб жПламенж такође има дугу традицију, а посебно је важно да се много пажње посвећује млађим селекцијама. Општина подржава оно што ради Управа клуба”, рекао је Дрљача.

Предсједник ФК “Пламен” Зоран Рађеновић рекао је да је клуб основан 1936. године, те да је у протеклих осам година много уложено у инфраструктуру.

“Уз подршку општине Нови Град надоградили смо свлачионице, оградили терен, изградили мали терен”, рекао је Рађеновић.

За расвјету на терену ФК “Пламен” из Доњег Водичева уложено је око 16.000 КМ, а вечерас су, за подршку клубу, уручене захвалнице, између осталих и министру Шеранићу и општини Нови Град.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана