У недјељу више од 8.000 потрошача на подручју Бијељине без струје

Срна
У недјељу више од 8.000 потрошача на подручју Бијељине без струје

Бијељина - Предузеће "Електро-Бијељина" саопштило је да ће у недјељу, 11. јуна, због годишњег ремонта трафостанице "Бијељина четири", без струје бити више од 8.000 потрошача.

Од 8.00 до 16.00 часова без електричне енергије биће купци који се снабдијевају са далековода "Раскршће два", "Филип Вишњић", "Пучиле", "Патковача" и "Гвоздевићи", додаје се у саопштењу.


Без струје ће у том периоду бити око 5.500 потрошача у насељима Гвоздевићи, Томбак, Богдановића плац, дијелу улица Галац, Лозничка и Филипа Вишњића, затим у неколико мањих улица, као и у насељима Патковача, Пучиле и Голо Брдо.

Због радова "Електропреноса БиХ" на трафостаници "Бијељина један" и радова "Електро-Бијељине" на далеководима "Економија", "Циглана" и "Јања стара", од 8.00 до 16.00 часова без струје ће бити и око 2.800 потрошача у насељима Крушик, Калтиновача, Стара циглана, те купци у улицама Лазе Костића, Пантелинска, Стефана Дечанског, дијелу Улице Светозара Ћоровића, као и у неколико околних улица.

У саопштењу се додаје да ће у недјељу, због ремонта на далеководу "Јања шест", од 8.00 до 9.00 часова и од 15.00 до 16.00 часова, без струје бити потрошачи у бијељинским насељима Љесковац, Којчиновац, Чардачине и дијелу Јање.

У недјељу ће због промјене уклопног стања, бити два краткотрајна застоја и на далеководима "Болница", "Центар" и "Индустрија", додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана