У Дрвару почиње 12. Међународни мото-сусрет

Срна
У Дрвару почиње 12. Међународни мото-сусрет

ДРВАР - У Спомен-комплексу "25. Мај" /испод Титове пећине/ у Дрвару од данас до недјеље, 18. јула, уз придржавање епидемиолошких мјера, биће одржан међународни мото-сусрет, који ће окупити мотоциклисте из земље и региона, рекао је Срни предсједник локалног Мото-клуба "Гризли" Јоле Раца.

Раца је рекао да ће публику сутра забављати бенд "Прљави инспектор Блажа и Кљунови".

"Очекујемо велики број посјетилаца, љубитеља мотора и добре забаве", истакао је Раца.

Он је навео да овогодишњи мото-скуп, 12. по реду, организује Мото-клуб "Гризли" уз подршку општине Дрвар, која је и генерални спонзор, као и уз помоћ привредника из ове општине, те пријатеља из Србије.

Начелник општине Дрвар Душица Рунић изразила је наду ће окупљање мотоциклиста у овој општини бити традиција, иако моторијада прошле године није одржана због епидемиолошке ситуације.

"Мотоциклистима желим сигурне путеве и да се добро проведу у Дрвару, а ми ћемо показати да смо и овог пута добри домаћини", поручила је Рунићева.

Мото-клуб "Гризли" из Дрвара основан је 2008. године и има двадесетак чланова. Чланови овог удружења су и добровољни даваоци крви, а једном годишње помогну и некој од социјално угрожених породица у Дрвару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана