У Бијељини прикупљање средстава за лијечење Луке Стевановића

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Удружење грађана „Родитељи за права дјеце“ у Бијељини организује двије хуманитарне акције ради прикупања новчаних средстава за лијечење дјечака Луке Стевановића из Угљевика, који је оболио од леукемије.

У сриједу, 5. јануара, у великој сали Центра за културу биће одржана хуманитарна представа под називом „Петар Пан у новогодишњој авантури“ Дјечијег позоришта „Маслачак“ из Бијељине, затим наступ плесног клуба „Мегаденс“ из Бијељине и СКУД-а „Лазарица“ из Батковића, најављено је из Удружења „Родитељи за права дјеце“.

Почетак представе је предвиђен од 18.00 часова.

Карте се могу купити на билетарници Центра за културу по цијени за одрасле 10 КМ, а за дјецу пет КМ, а сав приход од продаје карата биће уплаћен на рачун за лијечење дјечака Луке.

У организацији овог удружења 15. јануара у Епархијском дому у порти манастира Светог Василија Острошког у Бијељини ће бити одржано хуманитарно музичко-поетско вече, а посјетиоци ће моћи да донирају новчана средства.

Учесници музичко-поетске вечери су Црквени хор „Свети краљ Владислав“ из Дворова, „Петропавловски појци“, Женска вокална група СКУД-а „Семберија“, као и ученици бијељинских основних школа.

Почетак манифестације је најављен за 18.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана