У Бијељини постављено седам туристичких знакова

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је завршен пројекат "Туристичка сигнализација", у оквиру којег је на различитим локацијама у граду постављено седам знакова којима се оживљавају потенцијали мјеста попут Бање Дворови и Манастира Тавна.

Овим знаковима су, осим Бање Дворови и Манастира Тавна, истакнути и потенцијали Етно-села "Станишићи", Храма вазнесења Господњег у Црњелову, Храма Светог мученика кнеза Лазара, објављено је данас на сајту Туристичке организације Бијељина. Директор Туристичке организације Бијељина Јасмина Абдулахагић рекла је да је лани урађен главни пројекат, идејно рјешење за постављање туристичке сигнализације, а почетком ове године постављени и знакови.

"Највећи дио знакова су једна врста путоказа, на којима су дате информације о одређеним туристичким капацитетима и локацијама на подручју нашег града. Цијели пројекат финансиран је из средстава Туристичке организације, а у наредном периоду покушаћемо да проширимо овај пројекат и на остале дестинације нашег града", рекла је Абдулахагићева.

Знакови су израђени по важећим законским прописима, технолошким нормама и према правилнику о туристичкој и осталој сигнализацији на путевима Републике Српске, наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана