"Тројка из блока" за породицу Димић

Срна
"Тројка из блока" за породицу Димић

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Хуманитарна организација "Срби за Србе" организује у Источном Сарајеву турнир у брзом шутирању тројки под називом "Тројка из блока" да би се помогло породици Димић из Мокрог да добије нормалне услове за живот.

Турнир ће почети у суботу, 4. септембра, у 19.00 часова на теренима у парку Гаврило Принцип у Источном Новом Сарајеву, а случају лошег времена биће одржан у спортској дворани "Славија".

Из организације "Срби за Србе" напомињу да сви који нису у могућности да дођу и подрже турнир, могу то учинити сутра јер ће од 18.00 часова на Тргу Србија бити постављен штанд организације на коме ће се продавати купони у вриједности од пет КМ и том симболичном донацијом директно се помаже породици Димић или позивом на хуманитарни број 17763.

Ово је пети пут да организација "Срби за Србе" организује хуманитарну акцију у Источном Сарајеву, а до сада је пружена помоћ за 10 породица - Тамбур, Михић, Гутаљ, Шука, Кракић, Лаловић, Мекић, Гавриловић, Стојановић и Батинић. Укупна вриједност испоручене помоћи је око 72.000 КМ.  

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана