Тројански коњи и литијум: Петровић о сукобу с партијским колегама из СДС-а (ВИДЕО)

ГС
Тројански коњи и литијум: Петровић о сукобу с партијским колегама из СДС-а (ВИДЕО)

БИЈЕЉИНА - Милорад Додик толико година је на власти јер у опозицији има помагаче и тројанске коње, изјавио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, гостујући у програму БН телевизије.

Иза приче о литијуму у општини Лопаре, навео је Петровић, стоји велики капитал, али његова експлоатација, како је поручио, није добродошла.

–- Зато смо ми рекли министру индустрије, енергетике и рударства Републике Српске Петру Ђокићу: "Сачекаће вас народни штит. Народ све зна". Зато ће народ пружити отпор у Лопарама и Угљевику и у нашој Бијељини – поручио је Петровић.

Коментаришући нарушене односе са његовим партијском колегама из СДС, начелником Угљевика Василијем Перићем и начелником Лопара, Радом Савићем, Петровић је навео да "договора нема око смећа и литијума, јер иза свега стоји политика".

– Нисам човјек који калкулише, наступам транспарентно, прозивам јавно оне који сарађују с владајућим режимом. Милорад Додик је толико година на власти јер има помагаче у опозицији. Имамо и тројанске коње. Поручујем начелнику Угљевика да повуче документа која говоре да сарађује с владајућим режимом. Начелниче општине Лопаре, повуци документа која говоре да сарађујеш с владајућим режимом. Осуђујем игру с крупним капиталом – поручио је Петровић, преноси Српскаинфо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана