Требиње: Празници радоснији уз посебну атмосферу

Р. Ми. - Љ. А.
Требиње: Празници радоснији уз посебну атмосферу

Требиње, Бијељина - Становници Требиња и Бијељине, као и сви они који у наредних 30 дана посјете ове градове, биће у прилици да уживају у манифестацији "Зимзоград", која је први пут донијела јединствену празничну чаролију у ове градове.

Градоначелник Требиња Лука Петровић отворио је први требињски "Зимзоград", у оквиру којег ће у наредних мјесец дана наступити близу 1.500 учесника, у суботу увече.

- Први "Зимзоград" посвећујемо дјеци - казао је Петровић и захвалио је Удружењу "Напредна Херцеговина" које је иницијатор ове манифестације, као и свим представницима јавних и приватних предузећа који су подржали његову организацију.

За "Зимзоград" се пријавило тридесетак излагача који ће до 19. јануара у монтажним дрвеним кућицама нудити широку туристичко-гастрономску понуду традиционалних јела.

Организован је богат забавни и културно-умјетнички програм за све узрасте.

И у Бијељини је у суботу увече први пут отворена туристичко-угоститељска манифестација "Зимзоград". У овој празничној чаролији највише ће током зимског периода уживати најмлађи за које су  припремљени различити садржаји.

Манифестација се одржава у центру Бијељине на градском тргу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана