Требиње добило замјеника градоначелника

ATV
Требиње добило замјеника градоначелника

Требиње коначно има замјеника градоначелника. Слађана Скочајић професорску катедру замјениће фотељом другог човјека града тако су данас одлучили требињски трибуни. Скочајићева је дипломирани економиста а у Центру средњих школа у Требињу радила је пуних 18 година. Каже радује се што ће бити дио доброг тима.

“Пошто сам ја опредјељена за цјеложивотнно учење, одлучила сам да напустим учионицу и да дођем  на терен да покажем да оно што сам у теорији говорила може да се реализује на терену”, каже Слађана Скочајић, замјеник градоначелника Требиња.

Својој замјеници највише се обрадовао градоначелник. Од када је сјео у фотељу првог човјека града Мирко Ћурић није има замјеника кроз шалу каже да већ кује планове за одмор. Сигуран је да је Скочајићева прави избор.

“Оно што је кључно и што је веома битно је да је Слађана човјек који има снаге, енергије и воље да подржи тим који је већ присутан скоро три године у Требињу. Има идеја има доста резултата”, каже Мирко Ћурић, градоначелник Требиња.

Против овог приједлога побунили су се коалициони партнери из ДНСа, чим су чули да је Слађана Скочајћ кадар СНСДа скупштину су напустили а новинаре заобишли, поручивши да је поново прекршен коалициони договор. У опозицији кажу да је било и вријеме да се ова функција коначно попуни.

“Мислим да ће обављати честито тај посао  и бити у служби грађана Требиња  и добробити града Требиња у цјелини”, каже Зоран Анђушић, одборник ПОЛИГРАФ-а Требиње.

И на овом засједању говорило се о новцима, изгласан је извјештај о Извршењу буџета за прву половину године. И тачка о цијенама паркинга поново се нашла на дневном реду, на неким паркиралиштима цијене су знатно умањене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана