Требињци међу најбољим наставницима бивше Југославије

Срна
Foto: Срна

ТРЕБИЊЕ- Професор историје у бањалучкој Гимназији, Требињац Данило Ковач и професор православне вјеронауке у Основној школи "Вук Караџић" у Требињу Жанела Пажин нашли су се међу најбољим наставницима бивше Југославије коју је прогласила Асоцијација најбољих наставника бивше Југославије.

На четвртој конференцији, Асоцијација је прогласила нову генерацију најбољих наставника са простора бивше Југославије, а ту престижну награду добила је и учитељица у Основној школи "Алекса Шантић" у Осмацима.

Асоцијација проглашава најбоље наставнике према прецизно утврђеним критеријумима, који подразумијевају реализацију образовних пројеката, успјехе на школским такмичењима, писање дидактичких средстава и стручних и научних радова, као и допринос локалној или регионалној заједници.

Асоцијација најбољих наставника бивше Југославије је непрофитабилно и неполитичко удружење наставника ентузијаста, који раде на подизању важности наставничког позива и побољшању квалитета образовања у својим локалним срединама. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана