Томаш кандидат за начелника Прњавора

В. К.
Томаш кандидат за начелника Прњавора

Прњавор, Бањалука - Дарко Томаш из СНСД-а биће кандидат за начелника Прњавора у име коалиције која је тренутно у овој општини у опозицији.

Кандидатура Томаша, који је тренутно на позицији директора Фонда здравственог осигурања РС, објелодањена је на проширеној сједници Општинског одбора СНСД-а.

Томаш је за сада један од ријетких чија је кандидатура званично објелодањена. Политичке партије, подијељене у два блока, предвођена СНСД-ом и СДС-ом, још не откривају карте и у јавност доспијевају само незваничне информације.

Једна од њих је да ће у трку за нови мандат у Новом Граду највјероватније актуелни начелник Сњежана Рајилић из СНСД-а, а на црту би могао да јој изађе лидер СРС РС Миланко Михајлица. Он тврди да је странка заинтересована за ту општину, али да ће коначну одлуку о томе донијети Савез за промјене.

Кандидата за градоначелника Приједора, по свему судећи, даће ДНС, чији је лидер Марко Павић тренутно на тој функцији. За гласове у Шамцу бориће се кандидат СНСД-а, али актуелни начелник Саво Минић из те странке каже да не зна да ли ће у трку за нови мандат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана