Током викенда одузето пет возила, за једним расписана потрага

Срна
Foto: Агенције

ПРИЈЕДОР - Полицијски службеници Полицијске управе (ПУ) Приједор за викенд су од вишеструких повратника у вршењу тежих прекршаја из области безбједности саобраћаја одузели пет путничких аутомобила, саопштено је данас из ове управе.

Од лица Б.В. из Приједора одузет је у Новом Граду "бе-ем-ве" након што је утврђено да управља возилом прије стицања права на управљање и под дејством алкохола, а по основу неплаћених новчаних казни дугује више од 4.000 КМ.

Од лица Д.П. из Новог Града у Новом Граду је одузет "форд" којим је лице управљало под дејством алкохола, а утврђено је да по основу неплаћених новчаних казни дугује више од 14.700 КМ.

Од лица С.Д. из Велике Кладуше у Крупи на Уни одузет је "опел" након што је утврђено да управља возилом прије стицања права на управљање, а по основу неплаћених казни дугује више од 13.600 КМ.

Од лица Х.Г. из Бихаћа у Козарској Дубици одузет је "ауди" којим је лице управљало прије стицања права на управљање, а ово лице по основу неплаћених новчаних казни дугује више од 27.000 КМ.

Од лица Е.Џ. из Мостара одузет је "пежо" који потражује ПУ Мостар, а лице је возилом управљало прије стицања права на управљање и по основу неплаћених новчаних назни дугује више од 4.000 КМ.

Слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка против ових лица надлежном суду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана