Теслићани владари Џипијаде

Д. Г.
Теслићани владари Џипијаде

Котор Варош - Возачи из Теслића апсолутни су владари четвртог издања "Џипијаде" која је током викенда одржана у Масловарама код Котор Вароша.

Теслићани су славили у све три категорије - трци џипова, мотора четвороточкаша и мотора. У трци џипова, главном и најатрактивнијем дијелу такмичења, до побједе је стигао Драган Радић из Теслића који је најбрже савладао стазу пуну изазова оличених у дубоком блату, оштрим успонима и кривинама и равном дијелу пред циљем гдје до изражаја долази убрзање теренаца. Сјајно му је на домаћем терену парирао Борко Божичковић из Масловара, али се морао задовољити другом степеницом на подијуму, док је треће мјесто заузео Бранислав Кршић из Котор Вароша.

У категорији мотора четвороточкаша сва три пехара отишла су у Теслић, а највећи је подигао Рајко Бебић. Друго мјесто заузео је Далибор Бубић, а трећи је био Александар Гајић. У екстремним условима на два точка се најбоље снашао Жељко Ристикић из Теслића који је иза себе оставио суграђане Новака Васића и Тихомира Смиљића.

"Џипијада" је окупила 60 учесника из цијеле РС, који су љубитељима адреналина на точковима понудили спектакл, а за одличну организацију побринули су се Ауто-мото клуб "Борја-Борци" и Ловачко удружење "Јеловка" из Масловара.

- Још једном се показало да је ово једна од најбољих манифестација у Котор Варошу која из године у годину привлачи све већи број учесника и гледалаца. Тиме на најбољи начин промовишемо Масловаре и Котор Варош - рекао је у име организатора предсједник Ловачког удружења "Јеловка" Слободан Жупљанин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана