Теслић: Подршка кандидатури Шкребића за начелника општине

Srna
Теслић: Подршка кандидатури Шкребића за начелника општине

ТЕСЛИЋ - Општински одбор Социјалистичке партије /СП/ Теслић подржао је кандидатуру предсједника овог одбора Драгутина Шкребића за начелника општине Теслић на предстојећим локалним изборима. Потпредсједник теслићког СП-а Добрила Дринић Малић рекла је теслићки СП подршку очекује од коалиционог партнера СНСД-а, с обзиром на то да су три пута подржали њиховог кандидата за начелника Теслића, те што ове двије странке у оквиру коалиције на републичком нивоу успјешно сарађују.

Малићева очекује да ће испред "Покрета за Теслић" кандидатуру Шкребића подржати велики број пословне заједнице, виђенијих људи и грађана који су незадовољни тренутном ситуацијом у Теслићу.

"Напредак и опоравак привреде је у фокусу политичког програма Шкребића", изјавила је Малићева на данашњој конференцији за новинаре и додала да Шкребић иза себе има успјешан привредни, политички и друштвени ангажман на локалном и републичком нивоу.

Предсједник теслићког Актива младих СП-а Душко Петровић указао је на потребу да се у овој локалној заједници изврше промјене како би се унаприједио положај младих.

Секретар Општинског одбора СП-а Теслић Славко Делић рекао је да ова партија предузима неопходне активности за предизборну кампању, те да је формиран локални Изборни штаб на чијем челу је Огњен Лукић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана