Теслић: Никола Јовичић најбољи спортиста

Srna
Теслић: Никола Јовичић најбољи спортиста

ТЕСЛИЋ - Члан Стрељачког клуба "Геофон" из Теслића Никола Јовичић проглашен је за најбољег спортисту општине Теслић за 2019. годину. Начелник општине Теслић Милан Миличевић рекао је синоћ на манифестацији проглашења најбољег спортисте да су постигнути резултати доказ да Теслић има будућност када је ријеч о спорту, саопштено је из Општинске управе.

За најбољу спортску организацију проглашен је Куглашки клуб "Минерал", док је титула најбољег тренера припала Бранку Стјепановићу.

Титула најуспјешнијег спортског радника припала је Радовану Радешићу, члану Карате клуба "Тигар".

За најбоље спортисте за прошлу проглашени су Велимира Марковић у фудбалу, Драган Долић и Леонтина Кнежевић у рукомету, Данијел Ђукарић у кошарци, Давор Калат у куглању, Марко Липовчић у шаху, Кристијан Секулић у кик-боксу, Алмина Рашић у атлетици, Данијела Цвијановић у каратеу и Никола Јовичић у стрељаштву.

За најперспективније спортисте проглашени су Сергеј Мишић у фудбалу, Драган Симић и Миа Чанчар у рукомету, Нина Каменчић у кошарци, Матеј Решић у стрељаштву, Анђела Алексић у каратеу, Ана Биљановић у атлетици, Анастасија Ђурић у шаху и Верољуб Јокић у кик-боксу.

Организациони одбор посебна признања за постигнуте резултате у протеклој години додијело је чланици Атлетског клуба "Теслић" Алмини Рашић и чланици Карате клуба "Сошин" Данијели Цвијановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана