Тегелтија: Очекујем побједу Грујичића

Срна
Тегелтија: Очекујем побједу Грујичића

СРЕБРЕНЦА - Члан Извршног комитета СНСД-а Зоран Тегелтија рекао је данас да очекује и да је процјена да ће актуелни начелник општине Сребреница Младен Грујичић побиједити на предстојећим изборима јер је показао да зна како да руководи општином.

“То ће урадити заједно са нашим партнерима који су подржали Грујичића, док сам СНСД очекује да и даље буде најјача политичка опција, прије свега из српског народа, а у овом тренутку очекујемо да будемо највећа политичка опција без обзира на то којој националној структури припадају гласачи”, рекао је Тегелтија који је са чланом Главног одбора СНСД-а Сташом Кошарцем разговарао са представницима Општинског одбора СНСД-а Сребреница о припремама за локалне изборе.

Тегелтија је рекао да су схватили и видјели да Општински одбор СНСД-а зна шта треба да ради и како треба да се води изборни процес, додајући да су то показали у претходном времену и начин на који су побиједили.

“Сви добронамјерни грађани Сребренице свјесни су да је локална власт, коју је предводио начелник Грујичић испред СНСД-а, испунила њихова очекивања, да је била посвећена самој Сребреници и да није живјела неки вањски живот, гдје би им Сребреница служила као мјесто политичке промоције већ су живјели живот обичних људи у Сребреници”, нагласио је Тегелтија, који је и предсједавајући Савјета министара.

Он је додао да је локална власт ријешила много важних пројеката који нису резултат буџета Сребренице и да очекују да буде реализован онај дио пројеката који је био обећан од прошлог сазива Савјета министара.

На састанку, којем је присуствовао и Грујичић, наглашен је значај исказаног политичког јединства и окупљања око идеје да један српски кандидат изађе на изборе, имајући у виду специфичности ове локалне заједнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана