Тари Лукић гран-при фестивала "Дјечија машта може свашта"

Срна
Тари Лукић гран-при фестивала "Дјечија машта може свашта"

БРЧКО - Тара Лукић из Брчког је извођењем пјесме "Многе су жеље" освојила је Гран-при Фестивала "Дјечија машта може свашта" који је одржан у овом граду у оквиру програма обиљежавања Дана дистрикта.

У такмичарском дијелу синоћњег Фестивала наступило је 16 учесника, међу којима ученици брчанских основних школа, а у ревијалном дијелу учествовали гости из Републике Српске, Србије, Хрватске, Црне Горе и Словеније. 

Прво мјесто освојила је Јасмина Пекић, другопласиране су биле Јелена Тошић и Џенита Сечић, док је трећа позиција припала Ањи Пишталовић, Лејли Комбић и Фарису Ферхатовићу. 

Три посебне награде уручене су Елени Лени Вуковић, Анђели Ћурчић и Кристијану Дежићу, а најбољи сценски наступ имале су Лена Милојковић и Милица Милановић. 

Лукићева и Тошићева стекле су и право учешћа на дјечијем фестивалу у Брежицама у Словенији. 

Побједница Тара Лукић рекла је новинарима рекла да јој је ово био први пут да учествује на неком фестивалу. 

Умјетнички директор Фестивала Јован Адамов рекао је да је задовољан организацијом и истакао да је значај Фестивла у томе што уљепшава дјетињство учесника. 

Он је истакао да су на овом фестивалу своје прве кораке као дјеца правили пјевачи који сада наступају широм САД и Канаде. 

Организатор Фестивала био је Дјечији културни центар из Бијељине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана