Сутра повремено слаба киша, на планинама могућ снијег

Срна
Foto: ГС

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно вријема са повремено слабом кишом, а на планинама је могућ слаб снијег, уз дневну температуру ваздуха од два до 18 степени Целзијусових.

Ујутро ће падати слаба киша на сјеверу и истоку, у осталим предјелима се очекује суво вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Јутарња температура ваздуха биће од пет до 10 степени, на југу до 12, а на планинама од један степен Целзијусов.

Током дана слаба киша ће падати на сјеверу, чешће у централном планинском појасу и на истоку. Суво уз сунчане интервале биће на југозападу и југу, док је током вечери и у ноћи на недјељу на планинама могућ слаб снијег.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница један, Хан Пијесак пет, Чемерно осам, Сребреница и Тузла девет, Рибник, Шипово, Бањалука, Бихаћ, Бугојно, Дрвар, Сарајево и Зеница 10, Фоча, Рудо, Приједор, Добој, Бијељина, Зворник, Јајце и Ливно 11, Гацко, Србац и Вишеград 12, Невесиње 13, Соколац 17, Билећа и Требиње 19, Груде и Мостар 20, те Неум 21 степен Целзијусов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана