Сутра облачно, послије подне могућа киша

Срна
Сутра облачно, послије подне могућа киша

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме, а постојаће и услови за кишу и пљускове.

Ујутро ће бити мало до умјерено облачно.

Прије подне постепено ће доћи до повећања облачности на сјеверу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана углавном на југу и југоистоку биће сунчаних интервала, а на западу, сјеверу и централном појасу облачно уз услове за краћи пљусак.

Према вечери киша је могућа на истоку у доњем и средњем току ријеке Дрине. Јутарња температура ваздуха од 10 до 15, а највиша дневна од 22 до 27, од централних предјела на исток и југ и степен-два виша, а на планинама од 19 степени Целзијусових.

Дуваће умјерен до јак западни вјетар, увече у скретању на сјеверозападни. Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 13, Нови Град 18, Србац, Чемерно и Мркоњић Град 19, Бијељина, Приједор и Рибник 20, Добој, Бањалука, Соколац, Сребреница и Хан Пијесак 21, Зворник 22, Дринић 23, Калиновик 24, Гацко и Сарајево 25, Фоча и Невесиње 26, Билећа и Рудо 27, те Требиње и Мостар 29 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана