Сти­гли ку­ћи с врха Сје­вер­не Аме­ри­ке

Ц. М.
Сти­гли ку­ћи с врха Сје­вер­не Аме­ри­ке

Бањалу­ка - Пла­ни­на­ри из Пла­нин­ско-ал­пи­нис­ти­чког клу­ба "Са­мит" Ми­ро­слав Три­вић и Ми­ро­слав Бун­да­ло вра­ти­ли су се са по­хо­да на пла­ни­ну Де­на­ли - Ме­кин­ли ви­со­ку 6.194 ме­тра, а у Бањалу­ци су их до­че­ка­ли пред­ста­вни­ци "Бањалу­чке пи­ва­ре", уз чи­ју по­дршку су осво­ји­ли нај­ви­ши врх Сје­вер­не Аме­ри­ке.

Пла­ни­на­ри су осво­ји­ли врх ко­ји се на­ла­зи у цен­трал­ном ди­је­лу Аљас­ке, а на чет­врту ек­спе­ди­ци­ју у окви­ру про­је­кта "7 сум­митс" упу­ти­ли су се 9. ју­на. Иако су због про­бле­ма ра­змишљали и о одус­та­јању, ипак се ни­су пре­да­ли и до врха су сти­гли за са­мо де­сет да­на. Гу­би­так ви­ше од де­сет ки­ло­гра­ма те­жи­не до­вољно го­во­ри о те­жи­ни за­дат­ка.

- За­хваљује­мо "Бањалу­чкој пи­ва­ри" и при­ја­тељима што су нам ор­га­ни­зо­ва­ли ли­јеп до­чек - ка­зао је Бун­да­ло на до­че­ку ко­ји је у уто­рак уве­че упри­ли­чен у ба­шти спорт цен­тра "Енер­ги­ја".

Пор­тпа­рол "Бањалу­чке пи­ва­ре" Мил­ка Ста­ни­ву­ко­вић ис­та­кла је да су у по­ду­хва­ти­ма пла­ни­на­ра пре­по­зна­ли ис­те ври­је­днос­ти ко­је његу­ју као ком­па­ни­ја.

- Ди­је­ли­мо тежњу ка ус­пје­ху и врхун­ским ре­зул­та­ти­ма. Ови мла­ди ен­ту­зи­јас­ти су сво­је­врсни ам­ба­са­до­ри ло­кал­не за­је­дни­це и са дос­та мо­ти­ва­ци­је и пре­да­нос­ти ула­зи­мо у ову са­радњу, јер за та­кве по­је­дин­це же­ли­мо да ве­же­мо на­ше брен­до­ве - по­ру­чи­ла је Ста­ни­ву­ко­ви­ће­ва.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана